kërko fluturimin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
Login

Kosova Voyages Call Center

Suisse:  
Lausanne +41 21 312 44 44
+41 79 708 70 07
Genève Airport +41 22 717 85 04
   
Kosova:  
Ferizaj +381 290 320 470
Prishtina Airport +377 44 117 971
E-Mail:         info@kosovavoyages.ch

Informacione në aeroport

Check-In U rekomandohet pasagjerëve që të paraqiten për përgatitje për fluturim dy orë përpara nisjes së planifikuar, sepse sportelet mbyllen 40 minuta përpara nisjes. ...
Bagazhi i pataksuar Kufiri i bagazhit të pataksuar për bagazhin e dorëzuar është 20 kg për pasagjer. Edhe fëmijët kanë të drejtë të kenë këtë peshë bagazhi. Ju rekomandojmë që të mos dorëzoni bagazhe të veçanta, të cilat kanë peshë më të rëndë se 32 kg.

Çmimet aktuale

GJENEVE - PRISHTINE

PRISHTINE - GJENEVE

*one way, exls. Taxat dhe Tatimi
 HELVETIC  Swiss  Austrian Airlines  Disco Insmonia
© copy 2018  www.kosovavoyages.ch | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.